Wat zijn de leveringskosten: De leveringskosten zijn gratis in heel Belgie en Nederland voor bestellingen vanaf 99 euro. Voor bestellingen onder de 99 euro zijn er 15 euro leveringskosten. Indien u uw bestelling zelf afhaalt in de winkel in Oostkamp (bij Brugge) zijn er nooit leveringskosten. Ook op wijnen in promotie zijn er geen leveringskosten.

Kan ik per fles bestellen: U bent vrij om per fles of per doos te bestellen. De minimumbestelling is echter 6 flessen. U kunt verschillende wijnen combineren en dus bijvoorbeeld 6 verschillende flessen bestellen. In de winkel in Oostkamp kunt u per fles kopen en is er geen minimum hoeveelheid.

Kan ik mijn bestelling zelf ophalen: U kunt uw bestelling zelf afhalen in onze winkel in Oostkamp na afspraak.

Hoe moet ik betalen:Indien u levering aan huis wenst ontvangt u van ons een bevestiging en het rekeningnummer waarop u uw betaling kunt uitvoeren. Na betaling van uw wijn wordt deze geleverd. Bij afhaling in onze winkel kunt u ter plaatse betalen, ook met bancontact.

Mag ik wijn teruggeven als ik een feest organiseer:Inschatten hoeveel wijn u nodig hebt op een groot feest is moeilijk. Vandaar dat wij de niet geopende flessen terugnemen. De flessen moeten binnen de 5 dagen na het feest teruggebracht worden.